Service

Service staat voorop bij Bedrijvencentrum Moerdijk

Bedrijvencentrum Moerdijk biedt flexibele ruimtes, afsluitbaar, met eigen bel bij de ingang, twee maal per week schoonmaak van de centrale ruimtes, kopieer en printservice, catering
en gratis parkeren.
In het Bedrijvencentrum Moerdijk kunt u ook terecht voor uiteenlopende vraagstukken. Van coaching, online marketing tot het deelnemen van Joga lessen.

Op verzoek brengen wij u graag in contact met gemeentelijke specialisten, adviseurs van de KvK, REWIN of Syntens, maar ook binnen het onderwijs weet Bedrijvencentrum Moerdijk goed de weg (UvT, Avans, NHTV, Zoomvliet, Markland etc.)

Zoekt u een representatieve werkomgeving die goed zichtbaar en bereikbaar is? Bedrijvencentrum Moerdijk ligt aan de doorgaande weg (N285) op 3 minuten van de A58. U loopt zo het winkelhart van Zevenbergen in. Dat geldt ook voor het prachtige park achter het Bedrijvencentrum.

Op minder dan 5 minuten loopafstand van Bedrijvencentrum Moerdijk vindt u het NS Station met diverse bushaltes. Gratis parkeren kan voor de deur en u vindt de Zevenbergse winkelzone op 2 minuten loopafstand met de winkels van HEMA, AH, XENOS, ACTION, en ook veel lokale winkels met een rijk aanbod aan artikelen.

Op de Markt vindt u een aantal café’s, restaurants en eetcafé’s. Zevenbergen biedt verder een keur aan goede hotels, sportaccommodatie en cultuur.

slider2