Flexibel

Bedrijvencentrum Moerdijk is flexibel voor de kleine ondernemer

Bedrijvencentrum Moerdijk heeft speciaal voor de mobiele zakenman/vrouw flexibele kantoorruimte(s) ingericht.
Bovendien maakt u als mobiele klant gebruik van alle gemakken die Bedrijvencentrum Moerdijk te bieden heeft, van kopieermogelijkheden tot catering – de inwendige mens moet tenslotte ook verzorgd worden.

Flexwerken
Heeft u af en toe een leuke werkplek nodig of wilt u samenwerken met anderen? Dan biedt  Bedrijvencentrum Moerdijk de perfecte oplossing. In onze sfeervolle zolder lounge kunt u werken wanneer het u uitkomt en beschikt u over WiFi en allerlei andere faciliteiten.

Flexkantoor
Heeft u voor kortere of langere tijd een flexwerkplek nodig die rust en privacy geeft? Maak dan gebruik van onze flexkantoren. Alleen voor uzelf of samen met anderen. U vindt bij Bedrijvencentrum Moerdijk flexkantoren vanaf 18 m², gestoffeerd, gemeubileerd en voorzien van een vaste en snelle internetverbinding.

Netwerken
De sfeervolle zolder lounge op de tweede etage is, in combinatie met de flexwerkplekken, ook dé plek om andere ondernemers te ontmoeten, kennis en ideeën uit te wisselen en, wie weet, een nieuwe lead of opdracht op te doen.
Het is ook mogelijk om meer frequent van de diensten van deze ruimte gebruik te maken: Hiervoor kunnen onze medewerkers te allen tijde een passende offerte maken.

slider1